بایگانی/آرشیف روزانه: ۹۹/۰۳/۱۷

بانکها، پاها را قلم کرده، و قلم ها را شکسته اند.

در دوران انقلاب اسلامی، بانکها مورد خشم مردم بودند، و به آتش کشیده می شدند. اما متاسفانه لیبرال فاشیستها با تغییر تصورات حاکمان انقلابی، باعث شدند تا بانکها جان تازه بگیرند، و با دوشیدن مردم تمام هزینه های خود را، چند برابر از مردم بگیرند. اولین گام، فریب دادن مجلس …

بیشتر بخوانید »

اذن جهاد به سیاهپوستان، از سوی خدا داده شد:

Jihad permission was given by God: اذن جهاد از سوی خدا داده شد: به سیاهپوستان امریکا و معترضان همراه آنان، از سوی خداوند بزرگ، اذن جهاد، داده شد. و هرکس در این را بکشد، یا کشته شود در بهشت خدا خواهد بود. البته از نظر فقهی، اذن جهاد شرایطی دارد …

بیشتر بخوانید »

و مالکم لا تقاتلون فی سبیل الله والمستضعفین من ارجال و النسا و والولدان آیه ۷۴سوره نسا

وحشیگری پلیس آمریکا علیه معترضان به خشونت روزنامه انگلیسی در گزارشی به ذکر نمونه‌هایی از موارد بی‌شمار خشونت‌های پلیس آمریکا علیه معترضان در اعتراضات مسالمت‌آمیز اخیر علیه خشونت پلیس در سراسر این کشور پرداخت. العالم – اروپا روزنامه انگلیس گاردین در گزارشی نوشت: اعتراضات سراسری در آمریکا علیه نژادپرستی و خشونت پلیس …

بیشتر بخوانید »

اذن للذین بقاتلون بانهم ظلموا والله علی نصرهم لقدیر: اذن جهاد صادر شده

 ادامه تظاهرات ضدنژادپرستی در جهان در محکومیت مرگ «جورج فلوید» کشورهای استرالیا، ژاپن، کره جنوبی و هلند روز شنبه به صحنه اعتراضات گسترده علیه نژادپرستی و بدرفتاری پلیس با رنگین‌پوستان تبدیل شد. به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، ژاپن، کره جنوبی، هلند و شهرهای مختلف استرالیا، امروز شنبه شاهد تظاهرات …

بیشتر بخوانید »

پروژه هایی برای سقوط کاخ سفید تعریف و اجرا شود

پروژه های کوچک مقیاس محلی متناسب با نیازهای محلات تعریف و اجرا شودپروژه های کوچک مقیاس محلی باید متناسب با نیازهای واقعی محلات ، شهروندان، بضاعت شهرداری و با کمترین مانع حقوقی در اجرا تعریف شود.به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک؛ سید حمید موسوی شهردار منطقه یک در نشست …

بیشتر بخوانید »

توجه به مشکلات سیاهپوستان و معترضان آمریکایی

در پی بیانیه نمایندگان در مورد ضرورت رسیدگی به معیشت طبقات ضعیف رئیس کمیته امداد از توجه مجلس به رفع مشکلات محرومان قدردانی کرد رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) در پیامی از رئیس و نمایندگان مجلس برای صدور بیانیه ضرورت رسیدگی به اقتصاد و معیشت طبقات ضعیف و ارتقای شاخص‌ها …

بیشتر بخوانید »

شناسایی ۲۱محوطه باستانی در زرندیه

 کشف پیکرک های بز، اسب ، عقاب  و فنجان های کوچک دوره نوسنگی پروژه بررسی سیستماتیک محوطه های باستانی روستای صدر آباد زرندیه استان مرکزی که از مهمترین سایت های باستان شناسی مرکز فلاتایران محسوب می شودبه شناسایی 21محوطه باستانی منجر شد . مجتبی باقرشاهی سرپرست هیئت باستان شناسی امروز «شنبه » با اعلام این خبر گفت : پروژه بررسی سیستماتیک محوطه های باستانیروستای صدر آباد زرندیه که تا ۲۵ خرداد ادامه دارد ، وسیع ترین کار میدانی در مرکز فلات ایران بوده که با نقشه برداری و شبکه بندی نرمافزاری آغاز شده است. این باستان شناس تصریح کرد :طبق بررسی های انجام شده تا کنون ۲۱ محوطه باستانی از دوره های مختلف در مساحتی به اندازه ۲۵۰ هکتارشناسایی شده است . او با بیان اینکه روستای صدرآباد در شهرستان زرندیه استان مرکزی و در جاده قدیم تهران-ساوه( ۷۵ کیلومتری ساوه) واقع شده خاطرنشان کرد:در ورودی این روستا بنایی از دوره ساسانی موسوم به کهنه قلعه قرار دارد که  به طبع وجود آن شاهد پراکنش سفال های ساسانی در اینمحوطه هستیم. باقر شاهی ، نکته حائز اهمیت این محوطه را در گستردگی استقرارهای باستانی به طور افقی از شمال به جنوب دانست که از شمال غرب بهجنوب شرقی روستا، قدیمی‌تر می شوند . او قدیمی ترین استقرار باستانی شناسایی شده در این سایت را متعلق به دوره نوسنگی باسفال و جدید ترین استقرار باستانی را مربوط بهدوره صفویه اعلام کرد و گفت :محله ای متروک بنام خان آباد مربوط به دوره صفویه ، بنای کبوتر خانه مربوط به همین دوره تحت حفاظت یگانحفاظت میراث زرندیه و تپه ای بنام گزنک به شماره ثبت ۱۳۶۲ به تاریخ ۲۲/ ۰۱ /۱۳۳۶ در فهرست آثار ملی ثبت شده است. بنا بر اظهارات سرپرست هیئت باستان شناسی  از نکات پر اهمیت این بررسی، پراکنش فوق العاده سفال موسوم به آلویی و شواهدی ازیکجانشینی فرهنگ پشت نام این سفال در این محوطه است.  چنانکه گفته می شود مردمان سازنده سفال آلویی اقتصاد کوچ نشینی داشته اند ولی از شواهدی مانند جوش کوره های فراوان و سرباره هایکوره، مشخص می شود که در این عصر که طبق بررسی های اولیه مربوط به گودین VII و بازه زمانی ۴۲۰۰ تا ۴۳۰۰ قبل از میلاد بوده است،مردمان به صورت یکجانشین زندگی می کرده اند. باقرشاهی افزود: همچنین در این محوطه شاهد پراکنش سفال های عصر مفرغ هستیم که معمولا در مرکز فلات ایران از آن به دوره فترت یاد میشود ولی در این محوطه به صورت قوی وجود دارد. سرپرست هیئت باستان شناسی  از نکته های با اهمیت این بررسی را  کشف یافته های ویژه در سطح محوطه همچون پیکرک های بز، اسب ،عقاب  ، تکه ای از ظرف نسبتا بزرگ ساخته شده از سنگ ابسیدین که گواه غنای این محوطه است و فنجان های کوچک دوره نوسنگی کهاغلب در تپه گزنک مشاهده شده اند اعلام کرد . او گفت :با توجه به غنای آثار سطحی، این محوطه در مرکز فلات ایران هم سنگ و قابل قیاس با محوطه سیلک کاشان می باشد با اینتفاوت که در این محوطه شواهدی از دوره مس و سنگی یا سیلک III یافته نشده است. این باستان شناس در پایان تصریح کرد :این محوطه از مهمترین سایت های باستان شناسی مرکز فلات ایران است که تا کنون بکر باقیمانده  و امید می رود در فصل های بعدی و با کاوش این محوطه به پرسش های متعدد باستان شناسی مرکز فلات ایران تا حدودی پاسخ دادهشود.

بیشتر بخوانید »