خانه / اندیشکده راهبردی / معافیت بیمه‌ای کارگاه‌های دارای ۵ کارگر

معافیت بیمه‌ای کارگاه‌های دارای ۵ کارگر

مجلس تصویب کرد

معافیت بیمه‌ای کارگاه‌های دارای ۵ کارگر

نمایندگان مجلس با معافیت مالیاتی کارگاه‌های با کمتر از ۵ نفر کارگر موافقت کردند.

تعیین سقف معافیت مالیاتی برای کارگاه‌هایی کمتر از ۵ کارگربه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از خانه ملت، نمایندگان مجلس در نشست علنی نوبت عصر امروز و در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور، با جزء یک بند (و) تبصره ۱۷ ماده واحده لایحه بودجه ۱۴۰۱ با ۱۶۹ رأی موافق، ۲۹ رأی مخالف و ۳ رأی ممتنع از مجموع ۲۲۰ نماینده حاضر در صحن علنی موافقت کردند.
به موجب این مصوبه؛ کارگاه‌های مشمول قانون “معافیت از پرداخت سهم بیمه کارفرمایانی که حداکثر پنج نفر کارگر دارند مصوب ۱۳۶۱ با اصلاحات و الحاقات بعدی آن” که پنج سال و کمتر از آن مشمول معافیت مذکور بوده‌اند کماکان مشمول معافیت بیست درصدی (۲۰%) مندرج در قانون مذکور خواهند بود و برای سنوات بیش از پنج سال، سه درصد (۳%) از معافیت بیمه‌ای فوق در سال ۱۴۰۱ کسر می‌شود.
نمایندگان همچنین با بخش درآمدی جزء ۲ بند (و) تبصره ۱۷ لایحه مذکور نیز موافقت کردند که براساس آن؛ در مورد بیمه‌شدگان قرار گرفته در دهک‌های پنجم تا هفتم درآمدی، به ازای هر دهک سه درصد (%۳) از معافیت بیمه‌ای موجود کسر و دهک‌های هشت و بالاتر مشمول معافیت‌های بیمه‌ای نخواهند بود.
همچنین در ادامه بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه ۱۴۰۱ کل کشور نمایندگان با بند الحاقی (۹) تبصره ۱۷ این لایحه با ۱۹۱ رأی موافق، ۱۲ رأی مخالف و یک رأی ممتنع از مجموع ۲۲۱ نفر حاضر در صحن علنی موافقت کردند.
در بندالحاقی ۹ تبصره ۱۷ ماده واحده این لایحه آمده است: در اجرای بند (۱) ماده (۳۸) قانون مالیات بر ارزش افزوده، درآمد حاصل از یک درصد (۱٪) ارزش افزوده به عنوان مالیات سلامت همزمان با دریافت توسط سازمان امور مالیاتی به حساب خزانه‌داری کل کشور واریز می‌گردد.

درباره‌ی ماهین نیوز

پایگاه خبری تحلیلی بین المللی ماهین نیوز صاحب امتیاز و ومدیر مسئول : سید احمد حسینی ماهینی شماره مجوز 92/23363 وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تلفن 02136878594همراه09120836492 و 09190883546 طرح از غزنه تا غزه توسط احمد ماهینی کاندیدای ریاست جمهوری امریکا

حتما ببینید

Ahmad Mahini0

گروه: غزنی تا غزه

در حالیکه مردم نان ندارند بخورند،انفال و اموال عمومی برای پس انداز نیست بلکه برای تقسیم کردن است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *