خانه / جشنواره / همسرشهید مدافع حرم

همسرشهید مدافع حرم

به گزارش مهدی حسنی خبرنگار ماهین نیوز   همسر شهید مدافع حرم سید جاوید موسوی:
بسیار دشوار است که به کودک چهار ساله بگویید، شهادت یعنی چه

لید: همسر شهید مدافع حرم سید جاوید موسوی می‌گوید:بسیار دشوار است که به کودک چهار ساله بگویید، شهادت یعنی چه و نبودن برای همیشه چه مفهومی دارد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، زهرا سادات موسوی، همسر شهید سید جاوید موسوی در گفتگو با رادیو نماسرو، به مناسبت سالگرد شهادت این شهید مدافع حرم گفت: بنده یک دختر یازده ساله دارم که وقتی چهار ساله بود پدرش به شهادت رسید. فاطمه کوثر خاطراتی از پدر دارد که با توجه به اینکه در سن پایین بود، این خاطرات کم است اما اغلب خواب پدر را می‌بیند. از طرفی بسیار دشوار است که به کودک چهار ساله بگویید، شهادت یعنی چه و نبودن برای همیشه چه مفهومی دارد.

وی با اشاره به نحوه آشنایی خود با شهید سید جاوید موسوی افزود: بنده و سید جاوید با هم پسر عمو و دختر عمو بودیم. سید جاوید از ۱۵ سالگی وارد جنگ علیه طالبان شد که یک بار به اسارت نیروهای طالبان درآمد و شکنجه شد. او تا سال ۷۶ جنگ را ادامه داد، آنا با توجه به اینکه جان او بسیار در خطر بود تا جایی که طالبان برای کشتن او جایزه در نظر گرفته بود، به همراه خانواده به ایران آمدند.

موسوی در ادامه تصریح کرد: سال ۱۳۸۲، دو روز بعد از عید غدیر مادر سید جاوید، برای خواستگاری به منزل ما آمد و به این ترتیب در مرداد ۱۳۸۳ ازدواج کردیم و او در سال ۱۳۹۳ به شهادت رسید. سید جاوید بسیار اخلاق خوبی داشت و همه در برخورد اول متوجه خوش اخلاقی و گشاده‌رویی او می‌شدند.

همسر شهید سید جاوید موسوی در رابطه با چگونگی رضایت دادن خود برای رفتن این شهید بزرگوار به سوریه خاطرنشان کرد: سید جاوید قبل از ماه رمضان در مورد رفتن به سوریه با بنده صحبت کرد که شدیداً مخالفت کردم اما بعد از سه روز مجدداً قضیه را مطرح کرد و گفت ما شیعه و سادات هستیم، حالا که جان مسلمانان به خطر افتاده است و بحث دفاع از حرمین پیش آمده، باید به کمک آنها رفت، با این صحبت‌ها بنده متقاعد شدم و با رفتن او به سوریه موافقت کردم.

وی در پایان یادآور شد: شهدای رسالت خود را از دست دادند و الان نوبت ما است که راه شهدا را ادامه دهیم، اگر وصیتنامه شهدا را مطالعه کنیم، به خوبی رسالت آنها دریافت می‌شود. لذا باید سربازانی را تربیت کنیم که آماده دفاع از اسلام باشند.
[۹/۱۱،‏ ۸:۲۶ بعدازظهر] صیمی موزه: فرمانده ویژه لشکر فاطمیون:
کرامت خانواده شهدا را حفظ کنیم/ در حادثه شهید حججی نیروهای لشکر فاطمیون نیز به شهادت رسیدند

فرمانده ویژه لشکر فاطمیون می‌گوید:اتفاقی که برای شهید حججی اتفاق افتاد، دو نفر از نیروهای لشکر فاطمیون نیز به شهادت رسیدند. نکته قابل توجه این است که خانواده شهدا نیاز به ترحم ندارند. کرامت آنها را حفظ کنیم.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، سید الیاس موسوی، فرمانده ویژه لشکر فاطمیون، امروز (۲۰ شهریور ماه ) در آئین رونمایی از کتاب زور چترها به باران نمی‌رسد، اشاره به خاطرات رزمندگان در سوریه گفت: در راه بازگشت از حلب به دمشق، متوجه شدیم مرکز غدیر خلوت است، کسی در آنجا نیست و یکی از رزمندگان که تک تیرانداز بود، گفت از دو روز پیش عملیاتی شروع شده که نیروها به آن عملیات رفتند. ابوحامد، فرمانده با چهره‌ای ناراحت آمد و گفتند علت این ناراحتی شهادت رزمندگان است.  در همین شرایط شاخص و تنها کسی توانست برود و شهدا را بیاورد، حسین براتی بود، او همه هشت شهید را به کول گرفت و آورد. در سوریه اتفاقاتی از این قبیل، بسیار افتاده است.

وی افزود: در نتیجه حملات دشمن تکفیری حداقل هشتاد شهید مدافع حرم در سوریه پودر شدند، به طوری که DNA آنها قابل تشخیص نیست. در اتفاقی که برای شهید حججی اتفاق افتاد، دو نفر از نیروهای لشکر فاطمیون نیز به شهادت رسیدند. نکته قابل توجه این است که خانواده شهدا نیاز به ترحم ندارند. کرامت آنها را حفظ کنیم ما افغانستانی‌ها ترحم را نمی‌پسندیم.

در ادامه سید زهرا موسوی، همسر شهید سید جاوید موسوی ضمن قدردانی از نویسنده کتاب زور چترها به باران نمی‌رسد، تصریح کرد: بنده و شهید سید جاوید موسوی از کودکی با یکدیگر بزرگ شدیم. به خاطر دارم که مردم افغانستان بسیار علاقمند به امام خمینی بودند و به علت ارادت به ایشان، بسیار اذیت شدند و از این رو به ایران مهاجرت کردند.

وی همچنین در ادامه اظهار کرد: ۱۰ سال با سید جاوید زندگی کردم که همه این زندگی سراسر خاطره بود.نماز اول وقت او هیچ وقت ترک نمی‌شد. به خاطر ندارم که سید جاوید استراحت را به نماز ترجیح بدهد و حتی به بنده هم تاکید می‌کرد که اول نماز بخوانم و بعد به سایر امور بپردازم.

موسوی با اشاره به خاطرات زندگی خود با شهید سید جاوید موسوی ادامه داد: همیشه در ماه رمضان با شهید سید جاوید موسوی چله خواندن دعا و اعمال نیک را می‌گرفتیم.زمانی که بحث سوریه پیش آمد سعی کردم او را منصرف کردم اما او برای رضایت دادنم به اینکه به سوریه برود، بنده را متقاعد کرد. وقتی شهید سید جاوید موسوی به شهادت رسید، همان موقع به خانواده اطلاع ندادند. امیدوارم بتوانیم راه شهدا را ادامه دهیم.

داود صلاحی، مدیر انتشارات موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس نیز در مراسم رونمایی از کتاب زور چترها به باران نمی‌رسد، خاطرنشان کرد: شکر خدا مراتب و درجاتی دارد که اولیای خدا تلاش می‌کنند به بالاترین درجه آن برسند. یکی از این مراحل، مربوط به شکر از مخلوق است، لذا در راه تکریم شهدا لازم است از همه عزیزانی که در این راه تلاش کردند، تشکر کنیم.

وی همچنین یادآور شد: این کتاب مانند هر اثری ایرادات و نقطه ضعفی دارد اما این مسئله منجر به این قضیه نمی‌شود که نقاط قوت و اخلاص نویسنده را نادیده گرفت، البته این کتاب اولین اثر بهاره شاهی نوری است، بنابراین چنین کتابی نشان دهنده‌ آینده روشن، این نویسنده است.

در این مراسم بهاره شاهی نوری نیز گفت: اولین گفتگوی بنده با همسر شهید سید جاوید موسوی ساعت‌ها به طول انجامید. هدایت و نوشتن کتاب زور چترها به باران نمی‌رسد، به دست من نبود، همگی از جانب سید جاوید موسوی بود.

درباره‌ی ماهین نیوز

پایگاه خبری تحلیلی بین المللی ماهین نیوز صاحب امتیاز و ومدیر مسئول : سید احمد حسینی ماهینی شماره مجوز 92/23363 وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تلفن 02136878594همراه09120836492 و 09190883546 طرح از غزنه تا غزه توسط احمد ماهینی کاندیدای ریاست جمهوری امریکا

حتما ببینید

حمایت از حفظ حجاب

⭕️ فراخوان مردمی پیاده‌روی حمایت از عفاف و #حجاب در روز دوشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *