خانه / تمدن پژوهی / افغانستان پاره تن ایران است

افغانستان پاره تن ایران است

وزارت خارجه ایران: فعالیت‌های دیپلماتیک سفارت افغانستان در تهران در چارچوب کنوانسیون ۱۹۶۱ قرار دارد

شفقنا افغانستان- سعید خطیب‌زاده؛ سخنگوی وزارت امور خارجه ایران امروز (یکشنبه) با رد برخی مطالب مطرح شده در خصوص فعالیت‌های آینده سفارت افعانستان در تهران، اعلام کرد:« فعالیت‌های دیپلماتیک سفارت افغانستان در تهران همانند تمامی سفارتخانه‌های خارجی در چارچوب  اصول و قواعد تعریف شده کنوانسیون ۱۹۶۱ وین در خصوص روابط دیپلماتیک قرار دارد و هیچگونه تغییر و تحولی خارج از آن ممکن نیست.»

به گزارش خبرگزاری شفقنا افغانستان و به نقل از فارس، برخی رسانه‌ها مطالبی را درباره وضعیت سفارت افغانستان در تهران همزمان با سفر امیرخان متقی سرپرست وزارت خارجه افغانستان منتشر کردند.

این رسانه‌ها مدعی شده بودند که دولت ایران سفارت افغانستان در تهران را تحویل نیروهای طالبان می‌دهد و سفیر دولت سابق افغانستان در تهران نیز ایران را به مقصد کشور اروپایی ترک کرده است.

روابط عمومی وزارت امور خارجه ایران نیز امروز (یکشنبه)‌ ۱۹ جدی  درباره سفر امیرخان متقی اعلام کرد که شب گذشته (شنبه)  سرپرست وزارت امور خارجه طالبان در رأس یک هیات اقتصادی و سیاسی وارد تهران شد.

براساس اعلام این وزارتخانه در این هیأت که سرپرستان وزارتخانه‌های اقتصاد و صنعت، تجارت طالبان و معاونان چندین وزارتخانه اقتصادی نیز حضور دارند قرار است درباره همکاری‌های اقتصادی بین دو کشور مذاکره شود.

روابط عمومی وزارت خارجه ایران تاکید کرد: «جمهوری اسلامی ایران همواره بر ضرورت حفظ روابط اقتصادی و تجاری دو کشور در راستای منافع مردم کشور همسایه خصوصا در شرایط کنونی تاکید دارد».

براساس اعلام این وزارتخانه، در جریان این سفر قرار است در موضوعات مختلف اقتصادی و تجاری چون همکاری‌های بانکی، بازارچه‌های مرزی، معدن، تجارت و همکاری‌های ورزشی توافقاتی حاصل شود.

درباره‌ی ماهین نیوز

پایگاه خبری تحلیلی بین المللی ماهین نیوز صاحب امتیاز و ومدیر مسئول : سید احمد حسینی ماهینی شماره مجوز 92/23363 وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تلفن 02136878594همراه09120836492 و 09190883546 طرح از غزنه تا غزه توسط احمد ماهینی کاندیدای ریاست جمهوری امریکا

حتما ببینید

ترافيك گرسنه ها و بيكار ها و ندار ها!

ترافیک گرسنه ها و بیکار ها و ندار ها!

آیا ترافیک سنگین جاده ها نشان بی پولی ، بیکاری ، فقر و گرسنگی مردم ایران است؟ آیا اینها فقط تعداد انگشت شماری هستند؟ خط فقر کجاست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *