قویترین امنیت رو برای محل برگزاری جشنواره عشایر دشت مغان در نقطه صفر مرزی ایران و آذربایجان درخواست کردیم.به حمد الهی هوا هم مساعد باشد،جشنواره بسیار عالی و با حضور بزرگان سیاسی و مسوولین و مردم و مهمانان داخلی و خارجی در تاریخ ۱۸ و ۱۹ اردیبهشت برگزار خواهد شد انشاالله.
از تمامی دوستان و عزیزان گروه هم جهت حضور در جشنواره و لذت بردن از هوای خوب، گشت و گذار در طبیعت بکر و کوه های منطقه دشت مغان و مشاهده صلابت و اقتدار عشایر همیشه در صحنه ی دشت مغان که بازوان توانمند اقتصاد کشور و ذخایر ایرانمان هستند،نماد عصمت و عفت و غیرت و شجاعت و روحیه شهادت طلبی و مجاهد راه اسلام و انقلاب.بسیار ساده زیست،دل پاک.مهمان نواز.هستند دعوت بعمل می آید.
باشد که جشنواره عشایر دشت مغان،قدمی برای حضور مسوولین در منطقه دشت مغان و شنیدن درد عشایر و روستاییان از زبان گویای مردم منطقه خواهد بود انشاالله.
