بدون حضور ایرانی ها هیچ موشکی پرواز نمیکند

امریکا منتظر ماست بیا تا برویم

انفجار موشک «استارشیپ» به دلیل نشت سوخت بود

انفجار موشک «استارشیپ» به دلیل نشت سوخت بود

ماسک حدود ۲.۵ ساعت پس از آغاز پرواز هفتم، در پلتفرم ایکس نوشت: بررسی‌های اولیه نشان می‌دهند که ما یک نشت اکسیژن/سوخت در حفره بالای دیوار آتش موتور استارشیپ داشته‌ایم و این نشت آن قدر بزرگ بود که فشار را بیش از ظرفیت دریچه ایجاد کند.

«ایلان ماسک» گفت که انفجار مرحله بالایی موشک «استارشیپ» در روز ۱۶ ژانویه احتمالا ناشی از نشت سوخت موشک بوده است.
به گزارش ایسنا، موشک «استارشیپ»(Starship) در روز ۱۶ ژانویه از تاسیسات «استاربیس»(Starbase) شرکت «اسپیس‌ایکس»(SpaceX) در جنوب تگزاس پرتاب شد و هفتمین آزمایش پرواز خود را آغاز کرد.
به نقل از اسپیس، همه چیز در ابتدا خوب پیش رفت. دو مرحله موشک شامل تقویت‌کننده «سوپر هوی»(Super Heavy) و فضاپیمای مرحله بالایی استارشیپ به موقع از هم جدا شدند و سوپر هوی طبق برنامه‌ریزی به تاسیسات استاربیس بازگشت و در میان بازوهای «چاپستیک»(Chopstick) برج پرتاب قرار گرفت.
مرحله بالایی مدت کوتاهی پس از لحظه بزرگ شریک خود با مشکل روبه‌رو شد. این فضاپیمای ۵۲ متری تقریبا ۸.۵ دقیقه پس از بلند شدن بر فراز اقیانوس اطلس از هم پاشید و یک نمایش آسمانی به وجود آورد که توسط ناظران آسمان از جزایر تورکس و کایکوس و سایر مناطق نزدیک به آنها دیده شد.

About ماهین نیوز

پایگاه خبری تحلیلی بین المللی ماهین نیوز صاحب امتیاز و ومدیر مسئول : سید احمد حسینی ماهینی ایتا و بله پیغام بگذارید 09190883546 واتساب وتلگرام092138401910فقط پیغام بگذارید بنیاد بی بی شهر بانو اندیشکده راهبردی ماهین بنیاد ترویج خط کوفی هلدینگ ماهین(مرکز بین المللی علمی و عملی حرعاملی سخنگوی امپراتوری انیران : وطن فروشها فقط غصه بخورند گردانهای 3131 نفره در جهان دائره المعارف ماهین

Check Also

ساسانیان شیعه بودند

ولدت فی زمان ملک العادل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *