خانه / جشنواره های فرهنگی هنری / دروغگویان برانداز۴۵ساله شدند

دروغگویان برانداز۴۵ساله شدند

حمله موشکی و پهپادی یمن به ناو هواپیمابر «هری ترومن» آمریکا

حمله موشکی و پهپادی یمن به ناو هواپیمابر «هری ترومن» آمریکا

سخنگوی نیروهای مسلح یمن از حمله موشکی و پهپادی به ناو هواپیمابر «هری ترومن» آمریکا خبر داد و اعلام کرد که این ناو مجبور شد منطقه عملیاتی خود را در شمال دریای سرخ ترک کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المسیره، سخنگوی نیروهای مسلح یمن از حمله موشکی و پهپادی به ناو هواپیمابر «یو اس اس هری ترومن» آمریکا و شماری از تجهیزات دریایی زیرمجموعه این ناو  در شمال دریای سرخ خبر داد.

سرتیپ «یحیی سریع» با قرائت بیانیه در راهپیمایی میلیونی مردم یمن در صنعا اعلام کرد: برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین و مجاهدان آن و پاسخ به جنایت ها علیه برادرانمان در نوار غزه و در چارچوب مرحله پنجم نبرد پشتیبانی «فتح موعود و جهاد مقدس»، نیروهای مسلح یمن طی ۴۸ ساعت گذشته چندین عملیات نظامی را انجام دادند که مهمترین آنها هدف قرار دادن ناو هواپیمابر یو اس اس هری ترومن آمریکا و تجهیزات دریایی وابسته به آن در منطقه عملیاتی شمال دریای سرخ با چند پهپاد و موشک بود. این عملیات مشترک یگان موشکی و پهپادی نیروهای مسلح یمن، نقشه آمریکا را برای حمله هوایی جدید به یمن که قرار بود از ناو هواپیمابر هری ترومن انجام شود، ناکام گذاشت و این ناو را مجبور کرد که شمال دریای سرخ را ترک کند.

وی افزود: نیروهای مسلح یمن روز گذشته نیز مواضع رژیم صهیونیستی را در یافای اشغالی با سه پهپاد قرار دادند و به یاری خداوند پهپادها با موفقیت به اهداف خود اصابت کردند.

یحیی سریع ادامه داد: نیروهای مسلح یمن به شما فرزندان ملت بزرگ یمن در این میدان و در تمام میادین و عرصه ها و به استقامت، جهاد، ایمان و پاسخ‌تان به ندای جناب عبدالملک بدرالدین الحوثی حفظه الله درود می فرستد و بر نقش بزرگ شما در این نبرد شرافتمندانه تأکید می کند.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن همچنین بر تداوم انجام وظیفه این نیروها در قبال ملت مظلوم فلسطین تأکید و اعلام کرد عملیات پشتیبانی نیروهای مسلح یمن از ملت فلسطین جز در صورت توقف تجاوز به نوار غزه و لغو محاصره علیه آن متوقف نخواهد

درباره‌ی ماهین نیوز

پایگاه خبری تحلیلی بین المللی ماهین نیوز صاحب امتیاز و ومدیر مسئول : سید احمد حسینی ماهینی تلفن 09012690824 توهم مذاکره، مذاکره کننده ای نیست

حتما ببینید

رشد ۸ درصدی تحقق پذیرفته

در ایران هیچ فقیری وجود ندارد تنها در امد گردشگری مذهبی کشور ها را اداره …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *