خانه / جشنواره های فرهنگی هنری / امریکا و اروپا اگر خطایی کنند، موشک باران می شوند.

امریکا و اروپا اگر خطایی کنند، موشک باران می شوند.

موشک های سپاه به پایگاه‌های نظامی آمریکا و اسرائیل می رسد /ماجرای خودداری سوریه از دادن موشک به ایران

موشک های سپاه به پایگاه‌های نظامی آمریکا و اسرائیل می رسد /ماجرای خودداری سوریه از دادن موشک به ایران

وقتی آقای رفیق‌دوست گفت: تعدادی موشک به ما بدهید، حافظ اسد با برخوردی صمیمی و خوب و خیلی با محبت، اول حال حضرت امام و بعد حال آیت‌الله خامنه‌ای را پرسید و گفت: شوروی‌ها از ما تعهد گرفته‌اند که موشک‌هایمان را به کشور ثالث ندهیم. ما به شما آموزش می‌دهیم.

 

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، از آنجایی‌که خوی استعمارگران و استثمارگران در محتاج نگاه‌داشتن حتی متحدانشان به خود می‌باشد؛ در دوران حکومت محمدرضا پهلوی بر این کشور، علی‌رغم تجهیز ایران به انواع سلاح‌ها و تجهیزات نظامی مختلف برای ایفای نقش ژاندارمی در منطقه غرب آسیا، این دولتهای غربی و در رأس آنان آمریکایی‌ها از اهدای موشک به شاه خودداری می‌کردند.

 

به روایت ایسنا، پس از وقوع انقلاب اسلامی در ایران که بلافاصله با تحمیل جنگ هشت‌ساله به کشورمان همراه شد، نظام جمهوری اسلامی در زمینه صنعت موشکی در برابر رژیم صدام که با انواع و اقسام موشک‌های پیشرفته دول غربی حمایت می‌شد، دچار چالش شد.

درباره‌ی ماهین نیوز

پایگاه خبری تحلیلی بین المللی ماهین نیوز صاحب امتیاز و ومدیر مسئول : سید احمد حسینی ماهینی تلفن 09012690824 توهم مذاکره، مذاکره کننده ای نیست

حتما ببینید

رشد ۸ درصدی تحقق پذیرفته

در ایران هیچ فقیری وجود ندارد تنها در امد گردشگری مذهبی کشور ها را اداره …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *