پویش «دوچرخه، تهران، زندگی» آغاز شد

۲۶ اسفند, ۱۳۹۹ ۰۷:۳۴ ب.ظ کد خبر ۱۵۵۱۰
image

شهرداری تهران همزمان با فرا رسیدن فصل بهار، پویش «دوچرخه، تهران، زندگی» را از تاریخ ۲۰ اسفند ماه در اپلیکیشن دوچرخه آغاز و شهروندان تهرانی را دعوت به رکاب‌زنی در پایتخت کرده است.
به گزارش روابط عمومی سازمان فناوری اطلاعات شهرداری تهران این پویش که با هدف اشتراک‌گذاری تصاویر و ایجاد فضای مشارکت در میان کاربران در شبکه اجتماعی درون اپلیکیشن دوچرخه برنامه‌ریزی شده تا ۳۱ فروردین‌ماه ۱۴۰۰ ادامه خواهد داشت.
دوچرخه‌ و مسیرهای دوچرخه‌سواری، دوچرخه و حمل‌و‌نقل عمومی (مترو)، دوچرخه و خانواده، دوچرخه و المان‌های شهری، دوچرخه و جاذبه‌های گردشگری شهر تهران، دوچرخه و بهار و دوچرخه و سفره هفت سین، محورهای اصلی این پویش است.
در انتهای این پویش، تصاویری که بیشترین میزان علاقه‌مندی سایر کاربران (Like) را در شبکه اجتماعی اپلیکیشن دوچرخه کسب کنند به مرحله داوری راه می‌یابند و از ۵ اثر برگزیده تقدیر خواهد شد.
شهروندان علاقمند به دوچرخه‌سواری و عکاسی می‌توانند با مراجعه به قسمت کمپین‌ها در پرتال bike.tehran.ir یا بخش کمپین‌ها در اپلیکیشن دوچرخه اطلاعات بیشتری کسب نمایند.
گفتنی است پویش «دوچرخه، تهران، زندگی» بعد از پویش‌های «سفر عشق» و «رکاب و کتاب»، سومین پویشی است که در اپلیکیشن موبایلی دوچرخه برگزار می‌شود.

About ماهین نیوز

پایگاه خبری تحلیلی بین المللی ماهین نیوز صاحب امتیاز و ومدیر مسئول : سید احمد حسینی ماهینی ایتا و بله پیغام بگذارید 09190883546 واتساب وتلگرام092138401910فقط پیغام بگذارید بنیاد بی بی شهر بانو اندیشکده راهبردی ماهین بنیاد ترویج خط کوفی هلدینگ ماهین(مرکز بین المللی علمی و عملی حرعاملی سخنگوی امپراتوری انیران : وطن فروشها فقط غصه بخورند گردانهای 3131 نفره در جهان دائره المعارف ماهین

Check Also

سینمای برانداز و بی اینده

سینما فقط به آنچه گذشت اختصاص دارد ۰منوچهر شاهسواری، دبیر جشنواره ملی فیلم فجر در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *