۱️⃣ مصرف روزانه سیر، به طور ناشتا بدن را تقویت می کند زیرا سیر یک آنتی بیوتیک طبیعی بسیار قوی و مؤثر است
۲️⃣ مصرف روزانه یک حبه سیر به طور ناشتا احتمال بالا رفتن فشار خونرا کم و گردش خون را منظم می کند و مانع بروز مشکلات قلبی می شود
۳️⃣ مصرف روزانه سیر، کبد و مثانه را تحریک کرده و کبد را از سموم پاکسازی می کند همچنین در مواقع اسهال، معده را پاکسازی کرده و دیواره آن را تقویت می کند و مانع بروز زخم معده می شود.
۳️⃣ سیر بدن را از وجود انواع انگل ها و کرم ها پاکسازی کرده و مانع ابتلا به دیابت می شود همچنین یک پاک کننده و ضد عفونی کننده طبیعی است که تک تک اعضای بدن از دهان و مری و معده و کبد گرفته تا روده ها را ضد عفونی می کند.
۵️⃣ مصرف روزانه سیر، پوست را هم پاکسازی می کند و مانع افزایش درجه حرارت بدن و بروز سرگیجه و تهوع و سردرد می شود. سیر یک آنتی بیوتیک طبیعی بسیار مؤثرتر از آنتی بیوتیکهای شیمیایی است.
۶️⃣ با مصرف سیر زندگی خود را در برابر انبوه بیماری های ناشی از مواد شیمیایی و دود ماشین ها و آلودگی های زیست محیطی بیمه کنید
[۱/۲۹، ۵:۱۰] +۹۸ ۹۱۲ ۱۰۰ ۴۱۷۹: 📌#تقویت_عصب
✴️ اولین چیزی که در فرمایشات اهل بیت علیهم السلام تقویت کننده عصب معرفی شده، #پیاز است.
✳️ امام صادق علیه السلام :
💠 پیاز خستگی را می برد و عصب را تقویت می کند و آب و قدم ها را زیاد می کند و تب را برطرف می کند.
✍ محاسن ج۲ ص۵۲۲
✴️ دومین مورد: #برگ_چغندر
✳️ امام علیه السلام:
💠 بر شما باد برگ چغندر، که آن در کنار رودی در بهشت می روید و در آن شفای هر دردی است و عصب را تقویت می کند و گرمی معده را بر طرف می کند و استخوان ها را کلفت می کند.
✍ مکارم الاخلاق ۱۸۱
✴️ سومین مورد : #کشمش
✳️ امام صادق علیه السلام :
💠 کشمش عصب را تقویت می کند و خستگی را می برد و نفس را خوش می کند
✍ کافی ج۶ ص۳۵۲
✴️ چهارمین مورد : #بابونه
🔷 در منابع طبی توصیف هایی که برای بابونه آمده برای تقویت عصب زیاد است.
[۱/۲۹، ۵:۱۸] +۹۸ ۹۱۲ ۱۰۰ ۴۱۷۹: کرفس
کرفس با نامهای کرسب، کرفسلما، کرفش است.
🎇 حاوی اسیدآمینه، گلوتامین، پروتئین بالا، اسید چرب متفاوت و ویتامین A ،C به وفور و انواع ویتامین B است.
🎇 افرادی که دچار غلبه بلغم هستند و وزن زیادی دارند میتوانند از مصرف آب کرفس به وزن خوبی برسند منتهی نباید در مصرف آن زیادیروی کنند.
🎇 مصرف کرفس ، مزاج بدن و کبد را به حالت تعادل میرساند. مصرف آن باید هفتهای ۲ بار باشد و بیشتر از آن توصیه نمیشود.
🎇 کسانی که معده تنبل دارند از سردی و تری است و دائم دچار نفخ شکم میشوند. یعنی با مصرف غذا معده آنها توانایی هضم خوبی ندارد و دائم احساس میکنند که غذا در گوارش آنها مانده و معده ناتوان از حرکات و هضم است. میتوانند با مصرف کرفس معده سرد را کنترل کرده و مشکل را حل کنند. کرفس پخته شده با حرارت کم و زمان زیاد به صورت بخارپز بسیار مفید است. مصرف خام آن نیز بلامانع است.
🎇 برای کسانی که دچار افزایش وزن به واسطه غلبه سردی هستند، آب کرفس مفید است. مصرف بیش از دو لیوان در هفته توصیه نمیشود.
🎇 کرفس اشتهای بچهها را زیاد میکند و یبوست بچهها را از بین میبرد. در غذا و سالاد بچهها از کرفس استفاده کنید.
✅ کرفس دارای طبیعت گرم وخشک است.
❌موارد منع مصرف:
افراد گرم مزاج بهتر است کرفس را با حجم کم مصرف کنند، چون دچار آسیب میشوند.