بایگانی/آرشیف روزانه: ۹۸/۱۰/۰۴

عربستان کشوری که نام ندارد! قانون اساسی ندارد انتخابات ندارد.

ویدیو؛ پاسخ کوبنده نماینده سوریه به “جاهلیت سیاسی” عربستان نماینده عربستان که توقع چنین پاسخ سهمگینی را نداشت، نتوانست در جای خود بنشیند و به سرعت صندلی خود را ترک کرد! به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سفیر دائم سوریه در سازمان ملل، با پاسخ کوبنده خود به تهدید نماینده …

بیشتر بخوانید »

شرایط کشور در همه زمینه ها به مراتب بهتر از سال گذشته است

شرایط کشور در همه زمینه ها به مراتب بهتر از سال گذشته است روحانی در جلسه هیات دولت: فشارهای اقتصادی آمریکا منحصر به ملت ایران نیست/ برغم تحریم ها و فشارها، شرایط کشور در همه زمینه ها به مراتب بهتر از سال گذشته است رئیس جمهور با بیان اینکه امروز …

بیشتر بخوانید »

زی طلبگی ودانشجویی تنها راه نجات کشور

برخلاف روحانی که فکر می کند که: چون رئیس جمهور شده، پس زی طلبگی را باید کنار گذاشت، یا آن را قدیمی و از دور خارج شده می داند، زی طلبگی امروز تنها راه نجات کشور است. دخمه های حوزه های قدیم، مجتهدانی پرورش داده که همگی کشور را از …

بیشتر بخوانید »

ضرورت تفکر فناورانه در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری

قلی نژادپیر بازاری تأکید کرد : معاون فناوری و کاربردی‌سازی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری گفت: باید به سوی ایجاد تفکر فناورانه در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری حرکت کرد. به گزارش روابط عمومی‌پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، علیرضا قلی‌نژاد پیربازاری در نشست «ارتباط بین فناوری و میراث فرهنگی و گردشگری» اظهار داشت: در جامعه امروزی باید همگام با پیشرفت های فناورانه به جلو حرکت کرد. معاون فناوری و کاربردی سازی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری درباره اهمیت و جایگاه این معاونت بیان کرد: این معاونت در حوزه‌ای فعال است که هنوز ضرورت آن در میان فعالان میراث فرهنگی و گردشگری و جامعه باور نشده و حتی در برخی از موارد با آن مخالفت جدی نیز می‌شود. او با بیان اینکه درتلاشیم چنین دیدگاهی را از میان برداریم تصریح کرد: البته به جد می‌دانیم تغییر این دیدگاه کار ساده‌ای نخواهد بود. وی ادامه داد: از سال ۹۶ گفتگوهایی برای پیوند پژوهش‌های کاربردی با فناوری را شروع کردیم با این پیش فرض که میراث فرهنگی تمامی‌شقوق تاریخی، طبیعی و … را شامل می‌شود و گردشگری میوه این میراث را برداشت کرده و گردشگر را به سوی این میراث می‌کشاند. معاون فناوری و کاربردی سازی پژوهشگاه گفت :بنابراین باید یک نگاه فرابخشی به این حوزه داشت و از دیدگاه آینده‌پژوهی نیز به حوزه میراث فرهنگی و گردشگری نگریست. قلی‌نژاد پیربازاری با بیان اینکه گاهی بهره‌برداری از فناوری امری اجتناب‌ناپذیر می‌شود افزود: نگهداری اطلاعات، ایجاد بانک اطلاعاتی و پردازش آنها یکی از نتایج کاربردی‌سازی فناوری در پژوهش‌های میراث‌فرهنگی و گردشگری است.  وی گفت: ثبت آثار ارزشمند و تعیین حریم آنها نیز یکی از کارهای این پژوهشگاه است که اطلاعات به روز آن باید به صورت فناورانه ثبت و ضبط شوند. قلی نژاد پیربازاری تصریح کرد: البته نگاه فناورانه در همه پژوهشکده‌های پژوهشگاه رسوخ کرده اما ضروری است که این پژوهش‌ها را از نگاه فناورانه مورد نقد و بررسی قرار داد و در این راستا باید سرفصل‌ها را به سوی این مساله هدایت کرد. او خاطرنشان ساخت : در واقع باید همه جانبه به فناوری و ارتباط آن با میراث فرهنگی و گردشگری نگاه شود.  به گفته معاون فناوری و کاربردی‌سازی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، ارگان‌های مسئول در حوزه فناوری نیز باید با نیازها و محور فعالیت های پژوهشگاه میراث فرهنگی آشنا شوند. قلی نژاد پیر بازاری با بیان اینکه امکانات فناورانه می‌تواند فاصله پژوهشگاه را با ادارات کل میراث فرهنگی و گردشگری استان ها کاهش دهدگفت: در این راستا شبکه ملی فناوری در کشور تعبیه شده تا نیازهای فناورانه همه ارگان‌های دولتی را برطرف کرده و با پر کردن خلاء‌های موجود، کشور را به سوی پیشرفت راهنمایی کند. وی تصریح کرد: به نظر می‌رسد که استفاده از این شبکه باید در پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد و ما آمادگی داریم تا نیازهای پژوهشکده‌های این مرکز را در این شبکه ثبت و برای رفع نیاز آن از این طریق اقدام کنیم. در ادامه این نشست جمعی از پژوهشگران پژوهشکده حفاظت …

بیشتر بخوانید »