خانه / دسته‌بندی نشده / بانک ژنتیکی اقوام

بانک ژنتیکی اقوام

❗❕ مهم ❕❗

این پازل را کنار هم بگذارید

سال ۲۰۰۰

بازیگرانی مثل گلشیفته فرهانی
از مردم تقاضا می‌کنند با کمک چند گوش‌پاک‌کن (سواپ)
ارسالی از مکانی نامعلوم،
نمونه‌ای از سلول‌های دهانی خود را
با هدف «نجات بیماران سرطانی» به بانک ژن جهانی هدیه کنند.
در این کلیپ که رهبر آن «گل‌شیفته‌فراهانی» است
با ناراحتی از سهم کم نمونه‌های‌ایرانی در بانک جهانی ژن یاد می‌شود
و این موضوع با این برچسب که ایرانی‌ها علاقه‌ای به نجات دادن جان بیماران ایرانی و خارجی ندارند، تقبیح می‌شود.
حرف اصلی کلیپ یاد شده
این است که
برای «نجات بیماران لوسمی و سرطانی» جهان
نیازمند اهدای نمونه سلولی ایرانیان است!
فضای کلیپ بشدت احساسی است و در انتهای آن آدرس «بانک جهانی اهداکنندگان نمونه مغز استخوان»
و مجموعه بانک‌های ژن کشورهای اروپایی و آمریکا بیان می‌شود.

اما
اصل ماجرا چیست؟

سال‌هاست
مجموعه‌ای از کشورهای پیشرفته،
در قالب «ژن بانک»
به جمع‌آوری نمونه‌های زیستی و ژنتیکی ملت‌ها و کشورهای مختلف مشغول هستند
اما
در کشورهای توسعه‌یافته
به واسطه قوانین «حقوقی و اخلاقی»،
صیانت از اطلاعات زیستی و ژنتیکی از اهمیتی فوق‌العاده و استراتژیک برخوردار است
چرا که
با دزدی اطلاعات بومی و ملی دیگران
می‌توان مهندسی نسل‌ها را در دست گرفت.

سال ۱۳۸۶
یکی از سرداران نظامی
در حاشیه سمینار بمب‌های شیمیایی علیه ایران گفت:
«آمریکا با کمک اسرائیل
درصدد تشکیل بانک ژنتیکی و مولکولی اقوام و ملیت‌های جهان برای ساخت سلاح‌هایی غیرمتعارف است.
این کار با اهداف انسان‌دوستانه انجام نمی‌شود
بلکه
آنها دنبال ساخت سلاحی هستند که بتوانند هنگام به‌کارگیری در یک محدوده جغرافیایی،
اقوام خاصی که در آن منطقه زندگی می‌کنند را از بین ببرند».

سال ۲۰۰۱
انستیتو بهداشت ملی آمریکا (NIH) اعلام کرد
موفق شده ۹۰ درصد ژنوم انسان (نقشه زیستی) را تعیین توالی کند.

در سال ۲۰۰۹
همین مرکز موفق شد با یک تست ۵۰۰۰ دلاری، از روی نمونه سلولی، با شناسایی DNA،
خصوصیات اخلاقی،
بیماری‌ها،
نقایص،
خصوصیات و وضعیت سلامتی «دهنده» را مشخص کند.
فرضاً
براساس همین تست بود که آنجلینا جولی، بازیگر سرشناس آمریکایی متوجه شد به احتمال ۹۶ درصد تا چند سال آینده به سرطان مبتلا خواهد شد و مسیرهای درمانی را از چند سال قبل‌تر آغاز کرد.
این بخش مثبت پرونده رشد علم بیوژنتیک است
و طبیعتا هیچ حاکمیتی به صورت رایگان چنین پیشرفت قابل توجهی را در اختیار دیگران قرار نخواهد داد! 

اما
بخش هولناک ماجرا
آنجاست که بدانیم
دانشمندان رشته بیوتروریسم
پس از دستیابی به بانک‌های نمونه‌های ژنتیکی و زیستی جوامع «هدف»
می‌توانند با تمرکز بر نقاط ضعف ژنتیکی و زیستی حریف،
اقدام به دستکاری تروریستی بی ‌سر و صدای اجتماعات و محیط زیست آنها کنند.
خصوصیت این بمباران هوشمند این است که
فرضا در سرزمین به‌هم تنیده و هم‌مرزی که در آن صهیونیست‌ها و فلسطینی‌ها به صورت مختلط در آن زیست می‌کنند
با تمرکز بر تغییرات ژنتیکی جوامع
می‌توان با آلوده‌سازی خاک و آب و دام
تنها به اهداف دارای نقص
یا خصوصیت ژنتیکی خاص
صدمه وارد کرد.

این پیشرفت تسلیحاتی
نسبت به دوره‌ای که با انفجار «بمب اتم» کل موجودات ساکن در یک منطقه نابود می‌شدند،
حقیقتا بسیار مهم ارزیابی می‌شود.

آیا
تا به حالا
از خود پرسیده اید:
چرا کرونا فقط چینی‌ها را از بین می‌برد؟!؟
در کشور های دیگر هم نمونه این بیماری شایع شده
ولی چرا مرگ و میر اتفاق نمی‌افتد….
بله کرونا یک پدیده دستکاری شده برای ژنهای چینی‌هاست.

💢 چرا ویروس کرونا
فقط در چین قربانی می‌گیرد؟!

🔹با وجود آنکه مواردی از ابتلا به ویروس کرونا در بیش از ۲۰ کشور جهان گزارش شده
اما تاکنون غیر از چین در هیچ کشور دیگری این بیماری منجر به مرگ نشده است.

🔹طبق آخرین آمار،
ویروس جدید کرونا از زمان شیوع، باعث مرگ ۲۱۳ نفر شده که تمامی این مرگ‌ها در چین اتفاق افتاده است.

🔹همین مسئله
گمانه‌زنی‌هایی را در برخی سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی
در خصوص احتمال جنگ بیولوژیک آمریکا علیه چین برای ضربه زدن به اقتصاد آن مطرح کرده است.

🔹گمانه‌زنی‌هایی که
می‌گویند ویروس کرونا
یک ویروسِ ساخته‌شده در آزمایشگاه است که با توجه به خصوصیات ژنتیکی نژادهای مختلف، منحصرا برای اثرگذاری بر چینی‌ها طراحی شده است.

🔹علاوه بر این گمانه‌زنی‌ها، ولادیمیر ژیرینفسکی (رئیس حزب لیبرال دموکرات روسیه) نیز
شیوع ویروس مرگبار کرونا را
دسیسه آمریکا به دلیل نگرانی از رشد اقتصادی چین خوانده است.

🔹پروفسور ماتیاس چانگ،
(مشاور سابق نخست‌وزیر مالزی) هم با اشاره به سابقه آمریکا در استفاده از بیوتروریسم،
شیوع ویروس کرونا را در راستای جنگ بیولوژیک جدید آمریکا علیه چین توصیف کرده است . . . . .

درباره‌ی ماهین نیوز

پایگاه خبری ماهین نیوز: تحلیلی خبری اطلاع رسانی سیاسی فرهنگی اقتصادی به چهار زبان فارسی انگلیسی عربی و آذری ارگان رسمی سازمان ملل اسلامی مجوز 26237/92وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صاحب امتیاز و مدیر مسئول: سید احمد حسینی ماهینی آدرس : تهران میدان شهدا پاساژ امیدوار طبقه دوم واحد 2 09120836492 همراه , ,telgram watsapp soroush sahmahini@yahoo.com تلفکس36608516

حتما ببینید

مصرف گوشت در سراسر جهان برای دومین سال پیاپی کاهش یافت نظرها نگارش از یورونیوز فارسی • به روز شده در: ۱۲/۰۸/۲۰۲۰ - ۱۷:۳۸ Sue Ogrocki Sue Ogrocki - کپی رایت AP Photo هم‌رسانی این مطلب: facebook twitter flipboard mail icon اندازه متن Aa Aa مصرف جهانی پروتئین حیوانی که در ۶ دهه گذشته همواره روندی افزایشی داشته است، در سال جاری برای دومین سال پیاپی روندی کاهشی را تجربه می‌کند. بر اساس برآورد سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد (فائو)، میزان تولید گوشت در سال ۲۰۱۹ رو به کاهش بود و پیش‌بینی می شود که در سال جاری نیز این شاخص دوباره کاهشی باشد. تاکنون کاهش مصرف گوشت برای دو سال پیاپی سابقه نداشته است و می‌تواند نشانۀ آغاز پدیده‌ای بلندمدت در کاهش تولید و مصرف گوشت باشد. کاهش ۳ درصدی مصرف سرانه گوشت که برای سال ۲۰۲۰ پیش‌بینی شده است، بیشترین میزان کاهش مصرف سرانه این ماده غذایی از سال ۲۰۰۰ تاکنون به شمار می‌رود. این کاهش برای محیط زیست و تغییرات آب و هوایی کاهش معنی داری به شمار می‌رود. بر اساس برآوردهای فائو، تولید گوشت در سال ۲۰۲۰ حدود ۳۳۳ میلیون تن خواهد بود که ۱.۷ درصد از سال ۲۰۱۹ کمتر است. یکی از دلایلی که برای این کاهش می‌توان ذکر کرد، افزایش نگرانی جهانی در بین مردم برای محیط زیست است. به‌عنوان نمونه پروسۀ تولید گوشت گاو که یکی از آلوده کننده ترین پروسه‌های دامی برای محیط زیست محسوب می‌شود، در سال ۲۰۱۸ میلادی فقط ۲۰ درصد کل تولید گوشت را به خود اختصاص داده است در حالی که این میزان در سال ۱۹۶۱ حدود ۳۹ درصد بوده است. کاهش مصرف گوشت در ایران؛ شکاف ۶۰ درصدی با میانگین جهانی اسپانیا؛ تولید استیک گیاهی سه بعدی با طعمی شبیه به استیک گوشت گاو با این حال وضعیت تولید گوشت خوک در سال‌های اخیر تغییری نکرده است و همانند سال ۱۹۶۱ میلادی حدود ۳۵ درصد کل بازار گوشت را به خود اختصاص داده است. آمارها همچنین نشان می‌دهد که بیشتر رشد تولید گوشت به گوشت مرغ اختصاص داشته است که از ۱۱ درصد در سال ۱۹۶۱ میلادی به ۳۴ درصد کل تولید گوشت در سال جاری افزایش داشته است. شیوع جهانی بیماری کووید۱۹نیز در کاهش مصرف گوشت بی‌تاثیر نبوده؛ زیرا تعطیلی رستوران‌ها، بازارچه‌ها، مدارس و دانشگاهها باعث کاهش مصرف گوشت شده است. کاهش تولید و مصرف گوشت گاو از آن نظر که بخش بسیار پرمصرف تولید جهانی غذا را به خود اختصاص می‌دهد برای محیط زیست اهمیت دارد. تولید گوشت گاو نیاز به زمین زیادی دارد و همین مسئله عامل مهمی در تخریب محیط زیست است. میزان تولید گازهای گلخانه‌ای از تولید گوشت گاو تقریبا ۱۰ برابر بیشتر از گوشت خوک یا مرغ است. انتشار گازهای گلخانه‌ای فقط از مزارع پرورش گاو حاصل نمی شود بلکه تغییر کاربری زمین از جمله جنگل زدایی برای ایجاد فضای چرای گاوها از جمله مواردی است که باعث افزایش تولید گازهای گلخانه‌ای می‌شود.

گوشت در ایران گرانتر می شود ولی…

مصرف گوشت در سراسر جهان برای دومین سال پیاپی کاهش یافت مصرف جهانی پروتئین حیوانی …