I dashur popull i Kosovës


Vendi juaj ishte djepi i civilizimit, por u pushtua nga shtypësit. Ju keni vite që luftoni për pavarësi për të adhuruar Zotin, dhe në këtë mënyrë, Rusia dhe policia e Tij pa shtet ju kanë shkaktuar torturat më të këqija. Kombet e Bashkuara tani shpall vendin tuaj Republikën Islamike të Kosovës në vlerësim të përpjekjeve tuaja, dhe që nga kjo datë e tutje, qeveritë e lidhura me Shtetet e Bashkuara ose Kina nuk kanë vend. Flamuri i mëposhtëm sugjerohet gjithashtu që t’ju respektojë. Formoni një qeveri sa më shpejt të jetë e mundur.
Faleminderit
Kombet Islame

I dashur popull i Kosovës

مردم عزیز کشور کوزوو
کشور شما مهد تمدن بوده ولی زورگویان آن را اشغال کردند. سالها است که شما برای استقلال مبارزه می کنید تا خدا را عبادت کنید و در این راه، روسیه و پلیس بی وطن او بدترین شکنجه ها را بر شما وارد کردند. اکنون سازمان ملل اسلامی به پاس قدر دانی از زحمات، کشور شما را جمهوری اسلامی کوزوو اعلام می کند و از این تاریخ به بعد حکومت های وابسته به امریکا یا چین جایی ندارند. برای احترام به شما پرچم زیر نیز پیشنهاد می شود. تا هرچه سریعتر دولت تشکیل دهید.
با تشکر
سازمان ملل اسلامی

 

درباره‌ی ماهین نیوز

پایگاه خبری ماهین نیوز: تحلیلی خبری اطلاع رسانی سیاسی فرهنگی اقتصادی به چهار زبان فارسی انگلیسی عربی و آذری ارگان رسمی سازمان ملل اسلامی مجوز 26237/92وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صاحب امتیاز و مدیر مسئول: سید احمد حسینی ماهینی آدرس : تهران میدان شهدا پاساژ امیدوار طبقه دوم واحد 2 کیلومتر 55زنجان جاده چرگر خیابان سادات پلاک6 989120836492+ همراه , ,telgram watsapp soroush sahmahini@yahoo.com تلفکس36608516

حتما ببینید

جنایات اشوریان و ترکیه در ایران

جنایات اشوریان و ترکیه در ایران

. ✳جنایات آشوریان جیلولوق و ارمنیها آذربایجان(اورمو،سالماس،خوی) . ➖قوای مسلحی که در اورمیه علیه تورکهای …